Velg en side

Medlemmene våre

– Sammen skaper vi smartere samfunn.

Norkart er Norges ledende leverandør av IT-løsninger innen kommunalteknikk, geografisk informasjon og eiendomsinformasjon. Vi har også Norges mest komplette datavarehus for geografisk informasjon. Norkarts digitale kartsystemer og sammenstilling av data benyttes av mange bedrifter og bransjer – og så godt som hele det norske folk via partnere som FINN og 1881.

Norkart.no

– Dekode vil være det WordPress-byrået i verden som gjør mest samfunnsnytte.

Dekode er et kreativt teknologibyrå. Vi designer og koder verktøy i WordPress for kunder med langsiktige digitale behov, og er stolte av å være et av verdens 11 WordPress-VIP partnerbyråer. I Dekode er vi 36 trivelige folk som har Dekode som arbeidsplass; fordelt på Oslo, Lillehammer, Kvinesdal, Leeds og Bucuresti.

Dekode.no

– Vi hjelper deg til å kunne lage god, interessant og lærerik e-læring selv!

EFAKTOR er sertifisert Moodle Partner og har kunder fra små til store bedrifter og organisasjoner. Vi leverer e-læringsløsninger basert på Moodle. Vi tilbyr hosting, utvikling og integrasjoner, opplæring, kursutvikling, design, samt support og rådgivning.

Efaktor.no

– Through global expansion, today millions of people around the world rely on our software for a secure, accurate and reliable billing experience.

Since 1971 Hansen has been a leader in billing and customer care solutions to the Energy, Telecommunications and Pay-TV industries. Supporting customers in the energy sector through our ENORO CX product we have offices in Dale i Sunnfjord, Førde, Hamar, Lillehammer, Trondheim and Oslo.

Hansencx.com

–Business Analyze har kontorer i Norge og Danmark og partnere i til sammen 8 land.

Business Analyze er et norsk softwareselskap som utvikler og tilbyr en skybasert data analyse og visualiseringverktøy til B2B selskaper i Europa.  Vi lager rapporter og dashbord-løsninger som hjelper ledere og avdelinger med å få oversikt og nå sine mål ved hjelp av data.

Businessanalyze.com

–Bruk tiden på det du kan best, så hjelper Askus IT deg med IT-utfordringer.

Askus IT leverer IT-tjenester til små og store bedrifter, og er basert i Lillehammer. Blant produktene er server-drift, support og service.

Askusit.no

– Alt du trenger – én leverandør.

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor.

Visma.no

– På lag med fremtiden.

Digitaliseringen skaper nye muligheter for utvikling på Innlandet. Midt i dette landskapet befinner Innit seg. Selskapet ble etablert i 2001 og opplever en formidabel vekst med en dobling av antall ansatte siste 3 år. Fokus er drift og utvikling. Vi kobler forretningsinnsikt og teknologi sammen slik at våre kunder kan oppnå reelle konkurransefortrinn i markeder preget av rask endringstakt.

Med 2 moderne datasentre som er koblet direkte til de åpne skyplattformene til Google, Microsoft og Amazon har vi infrastruktur til å drifte og utvikle våre kunder på en optimal og sikker måte. Vi har kontorer på Lillehammer, i Sandefjord og på Hamar.

Innit.no

Skreddersydde IT-strategier

 Vi arbeider med digitale løsninger som gjør bedrifter markedsledende innenfor sitt felt. Dette løser vi ved å levere din bedrift skreddersydde IT-strategier i form av programvare, rådgivning og digital markedsføring.

OffCenit.no 

 

Norges største kommersielle radioselskap

Digitalavdelingen i P4-gruppen lager banebrytende interne produksjonssystemer, nettsider og populære apper som er tett på hverdagen til 1,2 millioner lyttere hver eneste dag. 25% av alt norsk radiokonsum skjer gjennom våre systemer, noe som gjør arbeidet spennende, variert og meningsfullt. Vi setter innovasjon høyt og jobber med løsninger for smarthøyttalere, målrettet lydreklame, distribusjon av podkast og big data som forbedrer produktene våre. 

 

– Det vanskelige er enkelt med Prosit.

Prosit er en Lillehammerbasert bedrift med kunder innen emballasje og gjenvinning, shipping, helse, krisehåndtering og HMS. Vi utvikler sikre distribuerte applikasjoner til web, telefoner og smartklokker. Vi er 9 utviklere med mye erfaring og høy kompetanse.

Prosit.no

– Eidsiva Bredbånd, en kompetansebedrift med fokus på regional- og lokal verdiskapning.

Eidsiva Bredbånd arbeider strategisk for å bli ledende på fiberleveranser. Innovativ forretning- og prosessutvikling er en viktig del av hverdagen til våre 148 ansatte. Vi er lokalisert i moderne lokaler på Fakkelgården i Lillehammer. Selskapsverdiene åpen, skikkelig og djerv er en ledetråd i all vår virksomhet.

Eidsiva.net

– Ikomm skal være en ledende digitaliseringspartner for norske kommuner og private bedrifter.

Ikomm er digitaliseringspartneren som er en komplett IT-leverandør, fra rådgivning til utvikling, drift og supporttjenester. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere jobber vi for å utvikle og levere morgendagens løsninger.

Ikomm.no

– Mer tid til aktivitet!

Vår målsetting er å forenkle hverdagen til alle involverte aktører i lag, foreninger og organisering av arrangementer. Rubic forenkler kommunikasjon og gjør hverdagen mer oversiktlig. Rubic er en software-løsning for medlemsregistrering og fakturering, en app for treningstider, kamper og påmelding til arrangementer og en partner for deg som er aktiv innen idrett, foreninger eller organiserer arrangementer eller har familiemedlemmer som er det.

Rubic.no

– Vi gjør drømmer til minner.

BRAV (eier av skisporet.no) er en innflytelsesrik aktør innen sport- og fritidsmarkedet, og forvalter de sterke merkevarene Swix, Toko, Lundhags, Ulvang, Helsport og Hard Rocx. Vi tilbyr teambekledning gjennom Original Teamwear, og eier og drifter Skisporet.no. Vi omsetter over 1,2 milliarder, har egne selskaper i ni land og våre merkevarer distribueres globalt.

Brav.com

– Sammen skaper vi endring og nye verdier.

Kong Arthur er et innovasjonsdrevet IKT selskap i Innlandet. Hos Kong Arthur har vi kompetanse til å omfavne hele prosessen rundt utviklingen av nye forretningsmodeller, integrasjon og utvikling av digitale, brukervennlige produkter og tjenester.

Kongarthur.no

– KulturIT utvikler felles nasjonale digitale løsninger for kultursektoren i nært samarbeid med museene.

KulturIT AS utvikler digitale løsninger for museumssektoren. Utviklingen skjer i nært samarbeid med museene og med støtte fra Kulturrådet. KulturIT eies av ti museer, men samarbeider med mer enn 200 museer og andre kulturarvsinstitusjoner i Norden. Hovedkontoret ligger på Lillehammer, og vi har i tillegg kontorplasser på Hamar, i Trondheim, Oslo og Stockholm. Selskapet har til sammen 50 ansatte og innleide konsulenter.

Kulturit.org

Vi tilbyr norske kommuner og fylkeskommuner et oversiktlig verktøy for analyse, planlegging, budsjettering, rapportering og virksomhetsstyring.

Framsikt AS ble stiftet i 2014 og er et programvareselskap fra Bø i Vesterålen. Vi tilbyr nettbaserte verktøy for kommunal virksomhetsstyring, budsjettering og økonomiplanlegging.

Vår ambisjon er å utvikle løsninger som setter en ny standard for kommunale fagsystemer, og som er praktiske og brukervennlige. Dette innebærer å lage verktøy, som blir tatt i bruk av norske kommuner, og som de fortsetter å bruke fordi de opplever at de er nyttige.

Framsikt.no

MIGRERING – DRIFT – DESIGN – IMPLEMENTERING

LiftIT er et selskap som tilbyr konsulent tjenester innen IKT. Vi har over 15 års erfaring i IT bransjen, hovedsaklig innen Microsoft produkter. LiftIT kjennetegnes på høy kompetanse, god kvalitet og evnen til å løse oppgaver. Vi er spesialister innen Exchange og produkter som integreres med Exchange.

 Liftit.no